Vriendtjes Tegen Kanker werkt volledig met vrijwilligers. Het organiseren van fundraisingevenementen enerzijds, en onderzoek en aankoop van onderzoeksapparatuur anderzijds kost echter wel geld. Daarom zijn alle donaties welkom om deze silent killer het zwijgen op te leggen!

Steun ons

Giften vanaf € 40 per jaar leveren een fiscaal voordeel op van maar liefst 45%! Dat wil dus zeggen: als je bijvoorbeeld 100 euro stort, krijg je een belastingsvoordeel van 45 euro.

Via deze link kan u meer informatie vinden over hoe u of uw bedrijf het onderzoek naar eierstokkanker kan sponsoren.

Wenst u het Fonds Vriendtjes Tegen Kanker te steunen met een gift, dan kan dit  op IBAN-rekeningnummer BE45 7340 1941 7789, BIC-code: KREDBEBB van de KU Leuven met vermelding van de gestructureerde mededeling +++400/0012/68416+++.


Crowdfunding

Voor de aanschaf van extra apparatuur om het translationeel onderzoek naar eierstokkanker nog beter te doen verlopen, willen we dit jaar 25.000 euro inzamelen.

Trooper

Via deze extensie op je browser wordt automatisch een deel van je aankoopprijs (onder andere op booking.com, bol.com, collect&go, …) doorgestort naar Vriendtjes Tegen Kanker. Dit zonder extra kosten voor jou!

Webshop

Vriendtjes Tegen Kanker begon initieel met de verkoop van handgemaakte juwelen. Deze zijn nog steeds te koop in onze webshop! Ons gamma is inmiddels uitgebreid.