Vriendtjes Tegen Kanker werkt volledig met vrijwilligers. Het organiseren van fundraisingevenementen enerzijds, en onderzoek en aankoop van onderzoeksapparatuur anderzijds kost echter wel geld. Daarom zijn alle donaties welkom om deze silent killer het zwijgen op te leggen!

Steun ons

In het gevecht tegen kanker sta je nooit alleen. Elk initiatief is waardevol om mensen bewust te maken van de gevolgen van deze tragische ziekte en een steentje bij te dragen in de strijd ertegen, of dat nu medisch, sociaal of op eender welke andere manier is.

Via deze link kan u meer informatie vinden over hoe u of uw bedrijf het onderzoek naar eierstokkanker kan sponsoren.

Wenst u het Fonds Vriendtjes Tegen Kanker te steunen met een gift, dan kan dit  op IBAN-rekeningnummer BE45 7340 1941 7789, BIC-code: KREDBEBB van de KU Leuven met vermelding van de gestructureerde mededeling +++400/0012/68416+++.

Giften vanaf € 40 per jaar leveren een fiscaal voordeel op.

Crowdfunding

Voor de aanschaf van extra apparatuur om het translationeel onderzoek naar eierstokkanker nog beter te doen verlopen, willen we dit jaar 25.000 euro inzamelen.

Trooper

Via deze extensie op je browser wordt automatisch een deel van je aankoopprijs (onder andere op booking.com, bol.com, collect&go, …) doorgestort naar Vriendtjes Tegen Kanker. Dit zonder extra kosten voor jou!

Webshop

Vriendtjes Tegen Kanker begon initieel met de verkoop van handgemaakte juwelen. Deze zijn nog steeds te koop in onze webshop! Ons gamma is inmiddels uitgebreid.