"Lina's extra leven" en "Mijn hart is gerust"

2024/07/05

Leven met eierstokkanker is niet makkelijk. Een dappere patiƫnte en haar zus schreven een boek over hun verhaal met eierstokkanker, de highs en lows en hoe zij de ziekte ervaren.

De boeken, getiteld "Lina's extra leven" en "Mijn hart is gerust", zijn verkrijgbaar online en bieden unieke inzichten vanuit andere perspectieven. Beide boeken helpen ook voor Vriendtjes: de auteurs staan 2 euro af voor elk verkocht exemplaar.

Samenvatting van Lina's extra leven:

"Terwijl voor veel mensen hun wereld instort na een kankerdiagnose, vooral als het om een uitgezaaide kanker gaat, was dat bij mij niet zo. In mijn boek Mijn hart is gerust lees je waarom. Toch heeft de diagnose wel degelijk mijn leven veranderd. Een tijd lang draaide alles om onderzoeken, ziekenhuisbezoeken, chemobehandelingen, bijwerkingen, scans en verslagen van scans. De andere bezigheden werden daaromheen geschikt, afhankelijk van hoe ik me voelde. In dit boek wil ik delen hoe ik de eerste jaren van mijn ziekte beleefde. Ik zou erg blij zijn als mijn ervaring voor velen tot steun mag zijn."

Terug

Contact

Vriendtjes Tegen Kanker
Beekstraat 43
3130 Betekom

0475 55 32 17
Vind ons ook op